1

Vælg Projekt

2

Vælg Indsamlingstype

3

Tilpas din Indsamling

4

Publicer din indsamling

Børnecancerfondens generelle arbejde

Når du støtter
Børnecancerfonden, giver du børn med kræft håb, omsorg og bedre
fremtidsudsigter. Kræft er den hyppigste medicinske dødsårsag blandt børn over
1 år, og hovedparten af fondens indsamlede midler går til forskning i
behandling af kræft hos børn. Børnecancerfonden støtter også børnene og deres
familier direkte med bl.a. psykologhjælp, rekreationsophold og legater, samt
oplyser om børnekræft.Hjælp os med at hjælpe børn
med kræft.

Vælg Projekt Læs Mere...

#Fodboldtrøjefredag 2023

Fodbolddanmark kalder til kamp mod børnekræftBørn og kræft er to ord, som er uforenelige, men på trods af det får ét barn i Danmark konstateret kræft hver anden dag. Det svarer til cirka 200 børn, som årligt må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling. Og det sætter ar – ikke bare på kroppen – men også på sjælen. For hele familien. Og selvom det måske lyder simpelt, så kan fællesskabet faktisk gøre en forskel, når livet ramler.Og netop fodbolden har et fællesskab, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold. Derfor er det dét fællesskab, vi kalder til samling i kampen mod børnekræft.Når du trækker i trøjen på #FodboldtrøjeFredag er du med til at støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv. Og hvad enten du tryller på banen, støtter op på lægterne eller følger med hjemmefra, så har vi brug for din hjælp til at samle familie, venner, kollegaer og holdkammerater til #FodboldtrøjeFredag den 3. marts 2023 i den gode sags tjeneste.Derfor er der vist bare tilbage at spørge: Hvilken trøje trækker du i den 3. marts?

Vælg Projekt Læs Mere...

General work of The Danish Childhood Cancer Foundation

By supporting the Danish Childhood Cancer Foundation, you can give children diagnosed with cancer hope, care, and improved prospects for their future. Although targeted research on childhood cancer has enhanced children's treatments, it remains the prominent medical cause of death among children over one year old. Additionally, half of all surviving children with cancer experience prolonged and adverse effects resulting from their intensive treatment, requiring them to overcome difficulties compared to other children throughout life. Through your support, we can fund research to provide children with the best possible treatment, increasing survival rates, and reducing prolonged consequences. Research provides the greatest hope for families coping with cancer. Start your own fundraising campaign and share it on social media to encourage your friends and family to join your efforts. Thank you for making a significant difference in the lives of children with cancer and their families.

Vælg Projekt Læs Mere...

#FodboldtrøjeFredag 2024

Fodbolddanmark kalder til kamp mod børnekræftBørn og kræft er to ord, som er uforenelige, men på trods af det får ét barn i Danmark konstateret kræft hver anden dag. Det svarer til cirka 200 børn, som årligt må kæmpe sig gennem langvarig og intensiv behandling. Og det sætter ar – ikke bare på kroppen – men også på sjælen. For hele familien. Og selvom det måske lyder simpelt, så kan fællesskabet faktisk gøre en forskel, når livet ramler.Og netop fodbolden har et fællesskab, der er langt større og stærkere end legen med den lille runde bold. Derfor er det dét fællesskab, vi kalder til samling i kampen mod børnekræft.Når du trækker i trøjen på #FodboldtrøjeFredag er du med til at støtte kræftramte børn og deres familier gennem den måske sværeste tid i deres liv. Og hvad enten du tryller på banen, støtter op på lægterne eller følger med hjemmefra, så har vi brug for din hjælp til at samle familie, venner, kollegaer og holdkammerater til #FodboldtrøjeFredag den 1. marts 2024 i den gode sags tjeneste.Derfor er der vist bare tilbage at spørge: Hvilken trøje trækker du i den 1. marts?

Vælg Projekt Læs Mere...