Frimærke indsamling hjælper Børnecancerfonden til bedre vilkår for børn

Donate
Created By:
Runo Kingbo
Collecting for:
Børnecancerfondens generelle arbejde

Frimærke indsamling hjælper Børnecancerfonden til bedre vilkår for børn

Kære alle sammen

Vi har her på frim-indsamling.dk lavet denne indsamling til Børnecancerfonden, fordi vi mener, at det er en utrolig vigtig sag at støtte. Vi håber, at du har det på samme måde og gerne vil være med til at støtte denne indsamling, så vi sammen kan hjælpe med at skabe bedre vilkår for børn og deres pårørende.

Der er flere måder hvorpå du kan hjælpe til. Du kan sende os dine brugte frimærker og sende dem til adressen, som du finder på www.frim-indsamling.dk. Du kan også donere med et bidrag med dit betalingskort her på denne side og samtidig lægge en hilsen eller en kommentar til os og alle de andre, som kigger på lige netop denne indsamling. Dette er med til at skabe positivitet. Hvis du gerne vil vide mere om os, kan du læse mere på hjemmesiden og her kan du også finde ud af, hvorfor du bør hjælpe os, ved at sende dine brugte danske frimærker.

Vi håber, at vi når indsamlingsmålet, men uanset om vi når målet eller ej, går pengene fra vores indsamling til Børnecancerfonden og vi gør en stor forskel uanset beløb. Efter du har støttet, kan du dele det på Facebook og på denne måde lade andre vide, at du har doneret - måske vil din støtte inspirere andre i dit netværk til også at gøre en forskel.

Vi får yderligere 10 % støtte til hver donation fra Paraplybutik.dk. Butikken sælger paraplyer, både de store golfparaplyer og de almindelige paraplyer med lige og buet håndtag. Paraply til børn som skifter farve i regnvejr kan fås i 11 forskellige udgaver. Butikken giver gratis fragt allerede ved køb for 150 Kr., så du skal endelig ikke holde dig tilbage.

Tak for dit bidrag og opbakning
Donate

560 kr.
Collected

56% 1,000 kr.

3
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Thilde Block Børnecancerfonden
  Tak for den fine indsamling til Børnecancerfondens arbejde.
  Mange hilsener
  Thilde /Børnecancerfonden
 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donated 200 kr.

  QXL uge 42

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donated 100 kr.

  QXL auktioner uge 39 + 40.

 • Runo Kingbo Runo Kingbo Donated 260 kr.

  QXl auktion uge 5