FundRacers - Pernille Jensens Marathon indsamling

Giv bidrag
Oprettet Af:
Pernille Jensen
Medlem af hold:
Copenhagen Marathon 2022
Deltager i:
FundRacers
Samler ind til:
Børnecancerfondens generelle arbejde

FundRacers - Pernille Jensens Marathon indsamling

Jeg hedder Pernille Jensen, jeg er fra Fyn, og har løbet siden 2019. Jeg fik som 25 årig konstateret TTP og i forbindelse med behandlingen fik jeg en del følgeskader, og i forbindelse med medicinen tog jeg en del kilo på.

I 2019 forsøgte jeg igen igen igen at tabte mig, og begyndte at træne, men mine knæ og hofter gjorde ondt så jeg kom til fysioterapeut, som fortalte mig at jeg var en idiot, det var ikke første gang at jeg havde fået at vide at træning og løb bare var noget som jeg ikke kunne mere, og det måtte jeg se at fatte.

Det var mit startskud til en forandring, så nu er jeg 50 kilo mindre, og har løbet i 2 år, med pauser, længste pause var i 2020 hvor jeg fik konstateret kræft og måtte igennem behandling på fantastiske Vejle Sygehus, som jeg er så heldig at været raskmeldt fra nu.

At have kræft og få behandling imod det som voksen er en ting, men kræft for børn og unge er noget helt andet, og jeg syntes det at løbe og kæmpe for dem, giver et ultimativ boost og motivation til at løbe ❤️
Giv bidrag
200 kr.
7%
8 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Birgit Sall Birgit Sall gav 100 kr.

    Fordi Pernille er sej med alt det hun har gennemgået og stadig er 100% positiv

  • Linda Nikolajsen Linda Nikolajsen gav 100 kr.

    Fordi Pernille er et fantastisk menneske.