Kenneth Pedersen CPH Marathon indsamling 2023

Giv bidrag Giv med
Oprettet Af:
Kenneth Pedersen
Samler ind til:
Fundracers

Kenneth Pedersen CPH Marathon indsamling 2023

Kræft er en sygdom som vi alle enten har haft inde på livet eller vil stifte bekendtskab med senere i livet. Enten som den der er ramt af kræften eller som pårørende til en i familien, ven eller en god kollega. Jeg har selv stået som pårørende og mistet min elskede morfar til kræften. Det er hårdt at være ramt af kræft ligesom det er hårdt at være pårørende. Det er hårdt for hele familien som skal bruge alle deres ressourcer, energi og tid på at være der for dem de holder allermest af i en utrolig svær tid.

Jeg vil løbe CPH Marathon 2023 for at støtte Børnecancerfonden. For jeg kan ikke forestille mig noget værre end at stå i en situation hvor ens eget barn er ramt af kræft. En frygtelig situation som vender hele tilværelsen på hovedet for de kræftramte børn og deres familier.

Dit bidrag kan hjælpe børn og familierne som på et split sekundt har fået vendt op og ned på livet. Dit bidrag kan gøre en kæmpe forskel.

Sidste år løb Fundracers til CPH Marathon 2022 og indsamlede ialt ca. ‪360.000‬ dkk. ALLE pengene gik UBESKÅRET til Børnecancerfonden.

Målet til CPH Marathon 2023 er at slå rekordbeløbet fra CPH Marathon 2022 så Børnecancerfonden kan hjælpe og støtte endnu flere kræftramte børn og deres familier som gennemlever enhver forældres mareridt.

Dit bidrag hjælper, uanset beløbets størrelse. ALLE pengene som indsamles for Fundracers løbere går DIREKTE og UBESKÅRET til Børnecancerfonden.
Giv bidrag Giv med
900 kr.
30%
0 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Marie Visted Jakobsen Børnecancerfonden
  Kære Kenneth

  Vi sender dig en stor tak for at starte en indsamling til Børnecancerfonden. Vores håb er, at vi en dag kommer så langt med forskningen, at vi kan indfri vores vision om, at ingen børn skal dø af kræft og alle børn skal overleve til et liv uden senfølger.

  Tak for at være en del af styrken for børn med kræft og for at hjælpe os tættere på målet.
  Bedste hilsner
  Marie, Børnecancerfonden
 • Mikkel Jensen Mikkel Jensen gav 50 kr.

 • Espeholt Espeholt gav 250 kr.

 • Morten Hundstrup Morten Hundstrup gav 100 kr.

 • Charlotte Hansen Charlotte Hansen gav 50 kr.

 • Ahmed Mahamed Ahmed Mahamed gav 50 kr.

 • Rasmus Thorup Rasmus Thorup gav 200 kr.

 • Jens Reckweg Jens Reckweg gav 100 kr.

 • Kenneth Pedersen Kenneth Pedersen gav 100 kr.