Oprettet Af:
Morten Bokelund
Samler ind til:
Fundracers

Morten Bokelund CPH Marathon 2025

Torsdag d. 19 samt 20. april 2021 var en surrealistisk dag. Vores yngste pige Alberte på den gang 3 år, fik konstateret kræft (Leukæmi). Det var ikke ligefrem noget jeg følte mig rustet til at håndtere og læringskurven blev da også lodret. Siden den/de dage, har der været mange op- og nedture, traumer, sorg, tomhed. Listen er lang. I starten af forløbet var min kone og jeg to spøgelser og så havde vi også lige vores elskede Luna på 5 år, som vi skulle tage os af”. Det var med disse ord jeg startede min motivation/tekst til indsamlingen da jeg løb Marathon 2022. Alberte er i dag færdigbehandlet, det blev hun d. 20. maj 2023 og hun har således været færdigbehandlet ét års tid og starter i skole efter sommerferien 2024. Kæmpe milepæl.

Der var kun tó ting jeg var optaget af i mit liv, da lægerne på børnekræftafdelingen, stue 6, kom ind og fortalte os at Alberte desværre havde kræft. Om Alberte ville overleve og derved også om Luna (Albertes storesøster) ville få lov til at beholde sin lillesøster? Alt andet i mit blev skrællet helt ned den dag.


I dag er vi heldigvis stadig en familie på 4 og det er jeg selvfølgelig lykkelig for. Den dag i dag, er jeg i stand til at se, at livet ikke kun handler om liv og død, men også om kvaliteten af livet mens vi har det. Da troen på at Alberte ville overleve, skiftede de ekstreme bekymringer fra overlevelse til kvaliteten af hendes liv meget naturligt. Hvad med fysiske senfølger og hendes psykologiske følelsesliv osv.? Livet på børnekræftafdelingen er et følelsesmæssigt hurlumhejhus. Det er uden tvivl det mest livsbekræftende sted jeg nogensinde af sat mine fødder, men selvfølgelig også fortvivlsernes og sorgens sted. Ingen af børnenes eller familiernes historie er ens- de er alle unikke. Men jeg kan konstatere, at det at blive gammel er for de heldige.

Jeg ville nok lyve hvis jeg fortalte at børnekræft og Albertes børnekræft fortælling er færdigskrevet for mig. Det fylder stadig meget, også selvom det går godt. Alberte hár det rigtig godt, faktisk har vi det alle 4 rigtig godt. Og selvom det er vigtigt at se fremad, mener jeg også det er vigtigt at se tilbage. På de familier og deres børn der lige nu ligger på en af landets børnekræftafdelinger og på dem hvis behandlingsforløb ikke er ”lige ud af landevejen”.

Jeg tilslutter mig Fundraceres og alle ildsjælene til CPH Marathon 2025 og vil derigennem samle penge ind via FundRacers, til Børnecancerfonden, som består af engageret mennesker der står sagen meget nært. Børnecancerfonden er med til at gøre en forskel. De gør en forskel for berørte familier og hjælper de syge og de pårørende igennem processen.


Jeg håber vi kan indsamle 10.000 kr.- og jeg ved at pengene lander et rigtig godt sted- jeg håber du/i vil give et bidrag.

Giv bidrag Giv med
12.320 kr.
123%
329 Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Anonym Anonym gav 250 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Susan Rasmussen Susan Rasmussen gav 500 kr.

  ❤️❤️

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak Susan
 • Anonym Anonym gav 100 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Anonym Anonym gav 200 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Anonym Anonym gav 250 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Anonym Anonym gav 500 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Viktor Axelsen Viktor Axelsen gav 10.000 kr.

  Held og lykke og tak for indsatsen

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak Viktor
 • Anonym Anonym gav 20 kr.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak
 • Zune Christoffersen Zune Christoffersen gav 500 kr.

  Tak for din indsats ❤️ Og tillykke med et år som færdigbehandlet.

  Morten Bokelund Morten Bokelund: Tak Zune