Trek har de seneste 30 år haft et stor engagement i kampen mod børnecancer, og igen i år ønsker vi at hjælpe børn i en vanskelig situation. Vi hjælper ved at gøre det vi er bedst til, nemlig at cykle, og samtidig samle penge ind til den gode sag!

Løbet foregår, hvor du er, og det er dig der bestemmer, hvilken slags cykel du kører. Det er ligegyldigt om det er en almindelig cykel, en landevejscykel, en mountainbike eller en elcykel. Du kan cykle 100 meter eller 100 kilometer (eller så langt du vil). Det eneste vigtige er, at du cykler, og ikke mindst, at du samtidig donerer til vores indsamlingskampagne til Børnecancerfonden. Hvis du ikke har en cykel, låner du en af nogen i familien, en ven, en nabo eller en du kender, der har en cykel.

Lørdag den 9. september er den officielle Trek Hope dag. Her vil vi sammen med forhandlere i hele Skandinavien afholde events, der alle har til formål at samle penge ind til kampen i mod børnecancer.

For os er ligegyldigt, om du cykler dagen før, en uge før, en dag efter eller en uge efter. Det vigtigste er, at du cykler, og spreder budskabet med din familie og venner. Vi ser også meget gerne at du donerer penge til indsamlingen før, under eller efter løbsdagen. Giv det du synes er passende. Uanset om det er 50 kroner eller mere. Alle pengene går til direkte Børnecancerfonden.

P.S. Vi vil elske at se, dig ude på cyklen. Tag derfor et billede og del med os på Instagram med hashtags #trekbikesdanmark og #trekhope. Brug muligheden for at vise din cykel frem og dig selv på en tur med et stort i støtten for en vigtig sag.
Giv bidrag Giv med
225 kr.
0%
252 Dage tilbage

Seneste aktivitet

  • Anonym Anonym gav 100 kr.

  • Michael Hoegh Michael Hoegh gav 50 kr.

  • Anonym Anonym gav 25 kr.

  • Anonym Anonym gav 50 kr.