Oprettet Af:
Søren Berggreen
Samler ind til:
Børnecancerfondens generelle arbejde
Den 14. november har jeg valgt - igennem en pludselig tosset indskydelse - at deltage i løbet Valdemar den Store, som foregår over 8 timer. Det foregår på Bornholm og ruten er ca. 4,2 km med 235 hm+ i hårdt kuperet terræn omkring Hammershus og skal gennemføres så mange gange som muligt inden for de 8 timer.

I den forbindelse tænkte jeg, at det lå lige til højrebenet og prøve at få samlet lidt penge ind til Børne Cancer Fonden.

Dette kan foregå f.eks. ved at smide et selvvalgt beløb pr. km. eller per omgang, for at holde tandhjulene i gang hos mig, eller som et lidt større engangsbeløb. Alt hvad der er med til at holde motivationen oppe.

Løbsreglerne som skrevet på Facebook-eventet:
Snyder man på ruten, er man ude og ryger i gabestokken. Der må ikke benyttes stave - og modtage support på ruten er også forbudt.
Man må kun benytte det opsatte depot fra løbsledelsen. Der vil være vand, ost og brød - intet andet. Man må ikke have forplejning med selv. Bliver det opdaget, er det 10 minutter i gabestokken - eller man bliver diskvalificeret.

Jeg skal løbe minimum 7 omgange for at få andet end vand, ost og brød undervejs.... Spændende hvad maven siger til det....

Nå, men jeg håber I er med, for der bliver virkelig brug for god opbakning her!!!

Se Facebook-begivenhed på løbet her:
https://www.facebook.com/events/641970716672198/?a...
Giv bidrag

1.400 kr.
Indsamlet

28% 5.000 kr.

4
Donationer

0
Dage tilbage

Seneste aktivitet

 • Emilie Olsen Børnecancerfonden
  Kære Søren,

  Vi sender dig en stor tak for at starte en indsamling til Børnecancerfonden. Vores håb er, at vi en dag kommer så langt med forskningen, at vi kan indfri vores vision om, at ingen børn skal dø af kræft.  Tak for at være en del af styrken for børn med kræft og for at hjælpe os tættere på målet.

  Bedste hilsner

  Emilie Ida, Børnecancerfonden
 • Lis Berggreen Lis Berggreen gav 300 kr.

 • Søren Berggreen Søren Berggreen gav 500 kr.

 • Charlotte Frank Charlotte Frank gav 100 kr.

 • Ea og august Frederiksen Ea og august Frederiksen gav 500 kr.