Min højtelsket kusine Cecilie lever med uhelbredelig spiserørskræft, og trods hendes yderst uretfærdige og forfærdelige situation, så er hun den største fighter jeg nogensinde har mødt. Igennem hendes forløb har hun været en stor inspirationskilde for mange (og i særdeleshed mig), og det sætter virkelig livet i perspektiv.

Denne indsamling skal gå til Børne Cancer Fonden, som jeg ved, at der har gjort meget for Cecilie. Ingen mennesker og specielt ikke børn som først er ved at opdage livet bør få stemplingen "uhelbredelig kræft". Børne Cancer Fonden gør et vigtigt stykke arbejde for børn med kræft, og arrangerer diverse arrangementer og ture for patienter og pårørende - et afbræk fra en særdeles presset hverdag.

Som pårørende føler man sig magtesløs, og derfor har jeg valgt, at hjælpe hvor jeg kan ved at starte denne indsamling. Donationer til Børne Cancer Fonden betyder, at de fortsat kan:

- Finansierer forskning i børnekræft
- Støtte familier igennem den sværeste tid i livet
- Give håb og omsorg

D. 18 august 2019 vil jeg stille op til min anden Ironman, og jeg vil dedikere denne til Cecilie. Hun motiverer mig hverdag til at træne hårdere, længere og bedre. Jeg vil på dagen gøre opmærksom på Børne Cancer Fonden med bannere og tryk på tøj.

Jeg håber på, at man i hinandens netværk vil dele denne indsamling, så den kommer til at favne bredt, og så håber jeg selvfølgelig på, at man vil give en donation. Intet beløb er for stort, og intet beløb er for småt. Man kan donere valgfrie beløb og anonymt, hvis det ønskes.

Fra Kræftens bekæmpelse og Cecilie
17-årige Cecilie har mange dybe tanker om livet som uhelbredeligt kræftsyg 💔

"Jeg er lige nu indlagt på Skejby, da kræften har spredt sig til mit venstre bryst, så nu står den på 15 gange strålebehandling. Men jeg tager det med oprejst pande, for;

‘If you stay positive in a negative situation, you win’.

Det er et citat, der symboliserer mig og betyder meget for mig!

I et kræftforløb er det vigtigt at være positiv, positiv selvom det hele rent ud sagt ser lort ud! Jeg formår at være positiv igennem det hele, selvom min situation langt fra er god! For det eneste, jeg kan gøre, er at bevare håbet, positivteten og gejsten!

Jeg blev for nogle måneder siden erklæret uhelbredelig syg. Jeg vidste godt, at min situation ikke var god, inden det blev erklæret uhelbredelig, men jeg havde aldrig i min vildeste fantasi tænkt på, at jeg nu lever i en krop, der kan give op når som helst. At være uhelbredelig syg er aldrig sjovt, lige meget alderen. Men jeg sidder her som 17-årig og skal leve med tanken om, at jeg måske ikke har en fremtid med dem, jeg elsker. At jeg ikke får den uddannelse, jeg gerne vil have, og ikke mindst alt det jeg kommer til at gå glip af. Det er ekstremt hårdt og angstprovokerende. Jeg håber på mirakler, jeg håber, at der kommer en behandling, der bare kan dræbe alt kræften i min krop. Jeg ved, at det ser sort ud, men man må aldrig give op på håbet! For håb er den bedste behandling, man kan få.

Gør jer selv den tjeneste at få jer tjekket, hvis I kan mærke noget besynderligt i jeres krop, i kan redde jer selv. Hellere tage en gang for meget til lægen end ingen gange❤️

Til sidst vil jeg slutte af med et citat, som alle kræftramte kan sætte sig ind i.

‘I’m af fighter, I will not give up. I will stumble and i will fall, but i will stand back up. It might take longer at times, but I will stand back up and keep fighting’

Læs Dagbladet Holstebro-Struers artikel om Cecilies forløb og indsamlingen:
https://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/18...
Donate

45,880 kr.
Collected

92% 50,000 kr.

195
Donations

89
Days left

Recent activity

 • Charlotte Schebel Charlotte Schebel Donated 150 kr.

 • Charlotte Hyldgård Danielsen Charlotte Hyldgård Danielsen Donated 250 kr.

  Fordi jeg selv har Kræft tæt inde på familien, og isætaget fordi jeg selv er en 18 årige pige, så kan slet ikke forestille mig, hvordan det må være for Cecilie at stå i den her situation.

 • Celia & Sebastien Curdy-Neves Celia & Sebastien Curdy-Neves Donated 500 kr.

  Vi sender mange kærlige tanker til Cecilie og hendes familie. Vi kæmper selv kræft og der var en gang hvor jeg selv trænede til tri. Det er et mega sejt initiativ

 • Karin Lehm Karin Lehm Donated 200 kr.

  ❤️

 • Lisbeth og Henning Jensen Lisbeth og Henning Jensen Donated 500 kr.

  De varmeste hilsner til dig seje Cecilie og alle omkring dig. Din situation har påvirket os meget. (Forældre i Vinding SFO)

 • Simon Jeppesen Simon Jeppesen Donated 150 kr.

  ❤️❤️❤️

 • Mette Nielsen Mette Nielsen Donated 100 kr.

  Mistede min mor i 2011 til samme sygdom, hun sov stille ind efter 1 1/2 år. Du er fandme sej Cecilie, jeg beundrer din styrke. Mange tanker til dig og din familie.

 • Mariann Dahl Mariann Dahl Donated 200 kr.

  Vores tanker er hos Cecilie og hendes familie ❤️ Med venlig hilsen Nicolai Dahl og familien

 • Jane Thybo Nielsen Jane Thybo Nielsen Donated 100 kr.

 • Sonja Nielsen Sonja Nielsen Donated 100 kr.

 • Rikke Andreassen Rikke Andreassen Donated 200 kr.

  Du er så sej TD! Knus Rikke og hendes familie

 • Vibeke Nielsen Vibeke Nielsen Donated 1,500 kr.

  Du er mega sej og en stor inspiration for os alle. Kærlig hilsen Målerservice, Energirådgivning og Kundeservice

 • Annie Jepsen Annie Jepsen Donated 250 kr.

 • Peter Cardel Peter Cardel Donated 100 kr.

 • Catalina Serup Søgaard Catalina Serup Søgaard Donated 50 kr.

 • Lone, Ulrik,cille og Oliver Petersen Lone, Ulrik,cille og Oliver Petersen Donated 500 kr.

  Fedt at have sådan en fætter! Mega godt gået Patrick. Anni, Rene,Frederik & Cecilie hvor vi dog holder af jer og tænker de kærligere tanker til jer.

 • Ulla Juelsen Ulla Juelsen Donated 250 kr.

  Flot Patrick

 • Anonymous User Anonymous User Donated 200 kr.

 • Emil Agerfeldt Nielsen Emil Agerfeldt Nielsen Donated 250 kr.

  Hej Ven. Alt muligt held og lykke til dig - fra en Efterskole Ven.

 • Thomas Gustavussen Thomas Gustavussen Donated 100 kr.

 • Susanne Græns Rasmussen Susanne Græns Rasmussen Donated 100 kr.

 • jess bak jess bak Donated 250 kr.

 • Michael Degn Michael Degn Donated 150 kr.

  Godt projekt/initiativ :-)

 • Søren Them Søren Them Donated 250 kr.