Ulbølle Ultra Race er et adventurerace over 1,25km med 10 forhindringer undervejs. Deltagerne er sammen i små hold, og det gælder om at løbe flest mulige omgange, hvor samarbejde og teamspirit er nødvendigt for at få et godt resultat.

Holdene samler penge ind til Børnecancerfonden pr. runde de gennemfører. Én person, der gennemfører en runde, medfører ét point.

Jo flere point holdene skraber sammen, desto flere penge til Børnecancerfonden. Udover at Idrætsefterskolen Ulbølle og STU, er fælles om at samle ind til et godt formål, vil der også være en intern konkurrence om, hvilket hold der får flest point.

Donation
Ønsker du at donere, men ikke lige kan gennemskue hvor hvor mange penge du vil betalte pr. runde, så kan du i stedet vælge en af følgende sponsorpakker:

Sponsorpakke 1: 4 kroner pr. point, max 1500kr.

Sponsorpakke 2: 8 kroner pr. point, max 3000kr.

sponsorpakke flex: Et fast beløb.

Som sponsor vil du blive set og hørt på skolens sociale medier og så er du med til at støtte to gode formål, nemlig børnecancerfonden og børn med særlige vilkår på Idrætsefterskolen Ulbølle og STU.

Alle donationer glæder og gavner. TUSIND TAK!

Donate

7,600 kr.
Collected

38% 20,000 kr.

2
Donations

17
Days left

Recent activity

  • Ergolift Aps Ergolift Aps Donated 7,500 kr.

    Dejligt at kunne støtte et godt og vigtigt arrangement. Vi ønsker jer alle en god dag med Ulbølle Ultra Race mvh. ErgoLift

  • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr.

    Så er vi igang!